Ön most éppen egy honlapot olvas - amit ezúton is köszönünk - és úgy gondoljuk, hogy ez mindkét félnek csak hasznos lehet.

Az internet térhódítása a közéletben és a magánéletben, beköltözése a munkahelyekre, otthonokba a mai kor természetes velejárója. Az emberek több mint fele a világhálón böngészik. Önre is sokan kíváncsiak, mutassa meg magát számukra.

Szerepeljen Ön is a világméretű médiában.

  • Ön hirdetheti cégét az év minden percében egy saját igényeinek megfelelően kialakított mutatós reklámfelületen, és mindezt akár a papír alapú média hirdetéseinek töredékéért.

Legyen weblapja az Ön elsőszámú üzletkötője

  • Ön be szeretne mutatkozni az interneten a világ számára. Egy igényes honlap azonban olyan mint egy szép könyv. Már a borítója is sokatmondó és arról a cég egyből felismerhető. Továbbá minden bemutatkozás fontos követelménye, hogy cégéről a kívánt képet nyújtsa.

Ön megálmodja, mi megvalósítjuk:

  • Cégünk vállalja honlapjának komplett kivitelezését az ötlettől a tervezésen át a megvalósulásig.
  • Önnek nem kell rögtön a legkomplexebb, sokfunkciós oldalra gondolnia. A cél elérhető egy egyszerűbb, de igényesen kialakított, informatív weboldallal is, a lehetőségeknek csak az Ön céljai szabhatnak határt. Így Ön rövid határidőn belül, kisebb költségvetéssel is bemutatkozhat a világnak.
  • A bemutató képeket szolgáltathatja a megrendelő, de igény esetén mi is elkészítjük a szükséges fotókat, képeket.
  • A weboldal megjelenését praktikusan, az Ön szándékának, a kereső-optimalizációnak, valamint a kellemes megjelenés és a szakszerű beltartalom követelményeinek megfelelően készítjük el.

Régi honlapjának új arculatot szeretne adni?

  • A már kész honlapját eseti- illetve átalánydíjas szerződés keretében karbantartjuk, tartalmát szükség esetén frissítjük.

A honlap tartalmának elhelyezéséhez a világhálón megfelelő követelményekkel rendelkező tárhelyre van szükség. Cégünk biztosítja honlapjának a megfelelő helyet és a tárolást.

A cégünknél tárolt honlapok elérhetősége a világ bármely részéről biztosított.
Szervereink jó minőségű, korlátlan adatforgalmú szerverparkokban vannak elhelyezve!
Szervereink rendelkezésre állási ideje 99,9% egy éves időtartamra vetítve.