DOMAIN REGISZTRÁCIÓ

Legyen Önnek is saját internetes neve a világban.

Ha Ön egyedi weboldal címet vagy email címet szeretne, regisztráltatnia kell saját domain nevet.

  • A saját domain név előnyeit nem akkor fogja felismerni, amikor mi erről meg akarjuk győzni. Hanem akkor, amikor tapasztalja, hogy többen érdeklődnek terméke/szolgáltatása iránt, amikor a konkurenciát már lekörözi, mert az Ön vállalkozását többen megtalálják, felkeresik.

Akár már 3600 Ft+Áfa áron biztosíthatja cégének a saját domain névvel jelzett e-mail címeket
2 éves időtartamra.

Pl: info@domainnevem.hu, vagy titkarsag@domainnevem.hu

  • És hogy ez miért előnyös Önnek? Mert ebben az esetben nincs kiszolgáltatva egyetlen szolgáltatónak sem. Ha pl. Ön egy internet eléréshez (pl ADSL) a szolgáltatótól kapott email címet használja, akkor ha le kívánja mondani az internet elérés előfizetést, az email címet is elveszíti és ennek köszönhetően a névjegykártyáit, céges dokumentumait is cserélheti. Az Ön domainnevéből képzett email címe azonban szolgáltatók között szabadon mozgatható.

AKKREDITÁLT REGISZTRÁTORi minőségünkben minden jogi és szakmai kérdésre pontos választ adunk, forduljon hozzánk bizalommal.

 

A .eu végződésű domain név 2006.04.07-től bárki számára jegyezhető . A nagy érdeklődésre való tekintettel azonban fontos lehet az előregisztráció, ezért lépjen mihamarabb.
Bővebb információért hívja ügyfélszolgálatunkat.

A .hu végű domain nevek lefoglaltságáról bármikor tájékozódhat weboldalunkon.

Minden vállakozás  életében eljön az a pillanat amikor felismeri a cég vezetője, hogy az internet használata nélkülözhetetlenné vált. Így aztán úgy dönt, hogy előfizet cégének egy Internetszolgáltatónál internet elérésre. Ezzel a döntéssel egy lavinát indít el.

 

A lavina elindult és nincs megállás, mert ha már van internet elérés akkor más szeretne saját weboldalt is. Elõször az ingyenes szolgáltatóknál keresi a megoldást költségcsökkentést remélve. Ez azonban nem minden esetben célravezetõ, mert az "ingyenességért" esetleg reklámleveleket kell fogadnunk vagy a honlap megjelenése elõtt, esetleg felette reklámcsíkokat kénytelenek elviselni. Nos ez meglehetõsen idegesítõ és a vállalkozásról is akaratlanul is árulkodik.

 

Segítünk  megoldani ezeket a problémákat: gyorsan, olcsón és megfelelő szakmai háttérrel biztosítjuk az Önnek megfeleő megjelenési formát.

Rugalmasan kezeljük   az előfizetéseket, így akár menet közben is bővíthetik ill. csökkenthetik a tárhely méretét, az e-mail címek számát, és egyéb paramétereket.
Domain regisztrációs, internetes szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük és nem idegenkedünk egyedi problémák megoldásától sem.

Segítjük az új magyar vállalkozásokat, - 6 hónapnál nem régebben alakult - 100% magyar tulajdonban lévő cégeknek rendkívüli kedvezményt biztosítunk, így elősegítve a magyar vállakozások sikerét !

Ha úgy érzi Önnek is szüksége van saját internetes névre - domainre- ne késlekedjen és igénylejen tőlünk rendkívűl kedvező feltételekkel
hivatalos .HU regisztrátortól!