Tisztelt Látogató!

Ha Ön a weboldal tulajdonosa és nem érti miért ez az oldal jelenik meg sajátja helyett, kérjük olvasson tovább. Egyébként Ne olvasson tovább.


Megértését köszönjük.

 


Ez az üzenet azért jelent meg mert az Ön által használt tárhelyére bejelentés érkezett, mely szerint az Ön által karbantartott oldal, adathalászatra ad lehetőséget (megtévesztő oldal) vagy egyéb olyan tartalmat tesz elérhetővé amely nem rendeltetésszerű és túlzott terhelést ad vagy ellenkezik az ISZT által kiadott és Magyarországon alkalmazott hálózathasználati irányelvekkel.

Kérjük ellenőrizze a weboldalát. Ha nem Ön a közvetlen megrendelő akkor kérjük keresse fel webmesterét, rendszergazdáját.

Ha úgy gondolja, hogy ez az oldal hibásan jelent meg, akkor az impresszum oldalon található elérhetőségek valamelyikén jelezze.

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy az általunk szolgáltatott tárhelyen az Ön rendelkezésére bocsátott egységek miatt, bármilyen felénk irányuló hivatalos megkeresést Önök felé továbbítunk. Amennyiben nem szünteti meg a nem rendeltetésszerű használat forrását úgy azt szolgáltatás ellehetetlenítési kísérletnek értékeljük, és szolgáltatást az Ön részéről történő felmondásnak tekintjük.

 

Megértését köszönve:

Criscomp Informatika Kft.