Mennyibe fog kerülni?
Egy honlapnak eszmei értéke van, és értéke az a haszon is, amit Önnek fog hozni az ismertség, az elismerés által. És hogy mit kell ezért beruházni?

Mindenekelőtt le kell szögezni, hogy mindenképpen kevesebbet.

 • Kevesebbet, mint a papiralapú média hirdetéseibe.
 • Kevesebbet, mint a TV, Rádió reklámjaiba.
 • Kevesebbet, mint a reklámtáblák hirdetési felületeibe.

Másik fontos szempont, hogy a saját honlapja örökéletű és csak az Öné.

 • Egész évben, az év minden percében, éjjel-nappal hirdeti cégét, bárkinek, bárhol, bármikor.
 • Bármit és bármennyit megmutathat magából, bármikor fejlesztheti, bővítheti, szépítheti, alakíthatja.

Így a beruházás már nem is igazán összehasonlítható semmi mással, és egyik más megoldás sem veheti fel vele a versenyt.
Azt el kell ismerni, hogy amennyire sokrétűek a lehetőségek, annyira különböző árkategóriákról kell beszélnünk. Azonban lehetetlen, hogy ne találjon testre szabott megoldást.

 • A honlap elkészítése – minden esetben előzetes egyeztetés alapján – már 50 000 Ft-tól megvalósítható.
 • A honlap tárolása szakember útmutatásai alapján szükséges tárhely bérlésétől függ.

Keressen bennünket, és személyre szabott ajánlatot készítünk.

 

Már van honlapja?

 

Át kívánja átalakíttatni?

 

Fontolja meg, tárolja inkább nálunk ahol:
 • reklámmentes helyet biztosítunk
 • kedvező áron karbantartjuk (Joomla és WordPress oldalak)
 • ingyenes részletes statisztikát biztosítunk amely nem az Ön tárhelyét emészti fel!
 • rendkívűl kedvező feltételekkel regisztrálhat domain nevet,  ékezetes .hu vagy akár .eu domain nevet is akkreditált regisztrátornál
 • több mint 20 éves internet-technológiás tapasztalattal rendelkező szakemberek segítik az Ön megismertetését a világgal

Fontolja meg!

Nem találta meg a megfelelő információt, több kérdése van?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ön most éppen egy honlapot olvas - amit ezúton is köszönünk - és úgy gondoljuk, hogy ez mindkét félnek csak hasznos lehet.

Az internet térhódítása a közéletben és a magánéletben, beköltözése a munkahelyekre, otthonokba a mai kor természetes velejárója. Az emberek több mint fele a világhálón böngészik. Önre is sokan kíváncsiak, mutassa meg magát számukra.

Szerepeljen Ön is a világméretű médiában.

 • Ön hirdetheti cégét az év minden percében egy saját igényeinek megfelelően kialakított mutatós reklámfelületen, és mindezt akár a papír alapú média hirdetéseinek töredékéért.

Legyen weblapja az Ön elsőszámú üzletkötője

 • Ön be szeretne mutatkozni az interneten a világ számára. Egy igényes honlap azonban olyan mint egy szép könyv. Már a borítója is sokatmondó és arról a cég egyből felismerhető. Továbbá minden bemutatkozás fontos követelménye, hogy cégéről a kívánt képet nyújtsa.

Ön megálmodja, mi megvalósítjuk:

 • Cégünk vállalja honlapjának komplett kivitelezését az ötlettől a tervezésen át a megvalósulásig.
 • Önnek nem kell rögtön a legkomplexebb, sokfunkciós oldalra gondolnia. A cél elérhető egy egyszerűbb, de igényesen kialakított, informatív weboldallal is, a lehetőségeknek csak az Ön céljai szabhatnak határt. Így Ön rövid határidőn belül, kisebb költségvetéssel is bemutatkozhat a világnak.
 • A bemutató képeket szolgáltathatja a megrendelő, de igény esetén mi is elkészítjük a szükséges fotókat, képeket.
 • A weboldal megjelenését praktikusan, az Ön szándékának, a kereső-optimalizációnak, valamint a kellemes megjelenés és a szakszerű beltartalom követelményeinek megfelelően készítjük el.

Régi honlapjának új arculatot szeretne adni?

 • A már kész honlapját eseti- illetve átalánydíjas szerződés keretében karbantartjuk, tartalmát szükség esetén frissítjük.

A honlap tartalmának elhelyezéséhez a világhálón megfelelő követelményekkel rendelkező tárhelyre van szükség. Cégünk biztosítja honlapjának a megfelelő helyet és a tárolást.

A cégünknél tárolt honlapok elérhetősége a világ bármely részéről biztosított.
Szervereink jó minőségű, korlátlan adatforgalmú szerverparkokban vannak elhelyezve!
Szervereink rendelkezésre állási ideje 99,9% egy éves időtartamra vetítve.

A mai weblapoknak jól kell teljesíteniük, mind a keresőkben mind a felhasználók (látogatók) által támasztott követelményekkel szemben. Sok weboldal tulajdonos csupán egy szempont szerint készíti, készítteti el weboldalát és csodálkozik, hogy nem érkeznek látogatók. Ha a látogatók száma már biztosított akkor pedig az a baj hogy a weboldal tulajdonos profitot is szeretne realizálni a weboldallal, ha már annyi időt, fáradságot, pénzt nem kímélve felépítette azt, de nincs megfelelő minőségi látogató. Ne görcsöljön, kérje weboldalának felülvizsgálatát a Criscomp Informatika Kft szakembereitől.

 

Mi vállaljuk, átnézzük honlapját, hogy a mai kor követelményeinek megfelel-e és kielemezzük olyan szempontok szerint amely alapján ma egy sikeres honlapot üzemeltetni kell.

Melyek ezek a szempontok?

 • SEF URL képzés, 404-es és redirect oldalak
 • Nyelv, domain név, sebesség, felbontás
 • Webergonómia / Kezelhetőség (akik a weboldalt látogatják tudják-e használni)
 • Keresőoptimalizás, Képek
 • Közösségi média (facebook, twitter, youtube)
 • Webáruház stratégia

Természetesen nem tudjuk valamennyit felsorolni mert elképzelhető, hogy olyan szembeötlő bakit találunk, hogy egy teljesen új honlapot kellene építeni betartva az általunk kialakított bevált mechanizmust.


A megrendelés menete roppant egyszerű. Írjon egy e-mailes megrendelést a
titkarsag@criscomp.hu e-mail címre. A megrendelés tartlamazza az alábbi minimális paramétereket:

 • webhely elérhetősége ( ezt foguk elemezni )
 • ki fogja finanszírozni a weboldal felülvizsgálatot (kinek küldjük a díjbekérőt, neki lesz kiállítva a számla is.)

Ha ezekkel a minimális paraméterekkel küldi el megrendelését 1 munkanapon belül megnézzük van-e reális esélye arra, hogy a mi tudásunkkal kiegészitve (megfogadva az általunk küldött instrukciókat) a honlapja jobb legyen így több látogatót illetve potenciális érdeklődőt vonzzon és ebből Ön, mint honlaptulajdonos anyagilag is profitáljon.

Természetesen minél több adatot ad meg pl. Google analytics olvasási jogot biztosít a titkarsag@criscomp.hu -email címnek, annál jobban meg tudjuk vizsgálni az oldalt.

Amennyiben úgy látjuk, hogy nincs értelme, mert a mi általunk hasznát technikával nem jutna előrébb, vagy már használja azt vagy ahhoz hasonlót, nem küldünk díjbekérőt és jelezzük, hogy az Ön honlapján mi nem tudunk újítani annyit, hogy az arányos legyen a kifizett díjjal.

Természetesen azokat amiket az elemzés során leírunk (mit kellene változtatni, esetleg mi máshogy oldalnánk meg) nem mi valósítjuk meg hanem Önnek vagy webmesterének kell megvalósítani olyan technikával amely az Ön rendszerében rendelkezésre áll.

Tehát senki ne azt várja ettől a szolgáltatástól, hogy mi megcsináljuk a "tutit".
Nem, mi azt vállaljuk, hogy felhívjuk a figyelmét a honlapjával kapcsolatos hibákra amelyeket vélhetően a versenytársa nem feltétlenül követ el. (Pláne ha ő már felülvizsgáltatta a honlapját velünk)

Ez a kis leírás bizonyosan elegendő ahhoz, hogy eldöntse:

- Szeretné ha honlapja a mai kor követelményeinek megfelelne?
- Szeretné elkerülni azokat a buktatókat amik miatt a Google vagy egyéb keresők az Ön oldalát hátrább sorolják?
- Szeretné ha versenytársa előtt jelenne meg a Googleban?
- Szeretné ha az Ön honlapjának nagy rajongótábora lenne?

 

Igen esetén javasoljuk vizsgáltassa felül honlapját. Veszíteni nem veszíthet hiszen csak akkor küldünk díjbekérőt ha bizonyosan tudunk olyan információt adni amellyel az Ön honlapja jobb lessz.

Hogyan kapja meg az információt?

Videó anyagot készítünk az elemzés minden részletéről kommentálva szabadszavas /élőszavas előadásmódban. DVD-n postázzuk a számlafizető címére. A DVD-n megtalálható lesz egy avi vagy MPG fájl ami számítógépen lejátszható. Ha pdf formátumban is szeretné megkapni összefoglalva a DVD-n találhatókat akkor azt külön 1000 Ft +ÁFA áron tudjuk elkészíteni és a megadott e-mail címre elküldjük. Ha nem jelöli meg külön a megrendeléskor, hogy pdf-ben is szeretné megkapni az összefoglalót alapértelmezettként csak a DVD -t készítjük el.

A szolgáltatás áráról az árlistában találhat információt.

 

Megrendelését köszönve,
Criscomp Informatika Kft.