A megrendelés elküldésével a megadott azonosítóval elkészítjük a tárhely hozzáféréseket. Fenntartjuk a jogot az azonosító megváltoztatására. A szolgáltatás ellenértékéről szóló díjbekérő ezen adatok alapján kerül kiállításra és megküldésére a megadott e-mail címre.

Helytelenül vagy értelmezhetetlenül kitöltött mezők esetén felelősséget nem vállalunk.

A Díjbekérőn szereplő összeg megérkezésekor minden esetben csak az itt megadott névre és címre állítjuk ki a számlát. A megrendelés feldolgozása több lépcsős folyamat, amelynek első fázisa a megrendelés elküldése. Ez a 'Megrendelés' nyomógombbal indítható!

Adatvédelmi nyilatkozat elolvasásához kattintson ide.

Ezt a domain nevet a tulajdonosa nem újította meg,
de még megújítható!

Amennyiben Ön a domain tulajdonosa és meg kívánja hosszabbítani a domain nevet vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgáltunkkal!

 

 

Regisztráljon magának domain nevet a www.telit.hu weboldalon nagyker áron!

Tisztelt Látogató!

Ha Ön a weboldal tulajdonosa és nem érti miért ez az oldal jelenik meg sajátja helyett, kérjük olvasson tovább. Egyébként Ne olvasson tovább.


Megértését köszönjük.

 


Ez az üzenet azért jelent meg mert az Ön által használt tárhelyére bejelentés érkezett, mely szerint az Ön által karbantartott oldal, adathalászatra ad lehetőséget (megtévesztő oldal) vagy egyéb olyan tartalmat tesz elérhetővé amely nem rendeltetésszerű és túlzott terhelést ad vagy ellenkezik az ISZT által kiadott és Magyarországon alkalmazott hálózathasználati irányelvekkel.

Kérjük ellenőrizze a weboldalát. Ha nem Ön a közvetlen megrendelő akkor kérjük keresse fel webmesterét, rendszergazdáját.

Ha úgy gondolja, hogy ez az oldal hibásan jelent meg, akkor az impresszum oldalon található elérhetőségek valamelyikén jelezze.

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy az általunk szolgáltatott tárhelyen az Ön rendelkezésére bocsátott egységek miatt, bármilyen felénk irányuló hivatalos megkeresést Önök felé továbbítunk. Amennyiben nem szünteti meg a nem rendeltetésszerű használat forrását úgy azt szolgáltatás ellehetetlenítési kísérletnek értékeljük, és szolgáltatást az Ön részéről történő felmondásnak tekintjük.

 

Megértését köszönve:

Criscomp Informatika Kft.