Vállalkozz digitálisan - Modern Vállalkozások Programja - GINOP321 - MVP

SatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.huMyspace bookmarkJP-Bookmark
vallakozz digitalisan logoA CRISCOMP INFORMATIKA KFT. az informatika területén 2000 óta van jelen. Számítógépek és perifériáik beszerzésében igyekeztünk segíteni a vállakozásokat. Mára már a számítógépek és perifériáik beszerzésében tanácsadással és a pontos feladat meghatározás után egyedi összeállítású szervereket, irodai PC-ket, notebookokat kínálunk partnereinknek.

Másik fő területünkön az On-Line megjelenésben törtünk előre és Akkreditált .hu Regisztrátorként az On-Line megjelenésben segítünk minél versenyképesebbé tenni a magyar vállalkozásokat.  A Modern Vállalkozások Program (GINOP 3.2.1) keretein belül is szeretnénk minnél sokoldalúbban segíteni ügyfeleinknek, így az alábbi szolgáltatásokat és termékeket kínáljuk kedvezményesen:


onlinepay logoBankkártyás fizetési megoldásunk egyaránt jelent megoldást Webshopok, helyszíni kiszállást végző szolgáltatóknak vagy akár egyesületeknek, alapítványoknak. 
Külön weboldalt készítettünk az Onlinepay Bankkártyás Fizetési rendszerünk bemutatására, melyet a http://onlinepay.hu oldalon találhatnak meg. Kérjük böngésszék bátran.

A "Modern Vállalkozások Programja" keretén belül a listaárból 5% kedvezményt biztosítunk. A kedvezményt a vallalkozzdigitalisan.hu oldalon regisztrált megoldáskereső vállalkozások számára kiállított voucher / kupon számának megadásával tudjuk realizálni. 


A termékhez/szolgáltatáshoz kapcsolódó kedvezmény egyedi kedvezmény, azt kizárólag a www.vallalkozzdigitalisan.hu oldalon regisztrált megoldáskereső vállalkozások érvényesíthetik.

Regisztrálok a kedvezményért!