Szerződés dokumentumai

SatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.huMyspace bookmarkJP-Bookmark

Szerverhosting szolgáltatás - megrendelési folyamat

A lenti szerződést és mellékletét cégszerűen aláírva és minden oldalát beszkennelve visszaküldeni a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre vagy postai úton a szerződés fejlécében található címre. Ha már van szerződése és új szervert szeretne elhelyezni elegendő az "adategyeztető" dokumentumot kitölteni és legalább 24 órával a gép elhelyezése előtt elküldeni a fent megadott e-mail címre.
A szervereket az officeLine Kft. 1138 Budapest, Váci út 188. III. emeleti szervertermében a Criscomp Informatika Kft részlegébe kell szállítani. Amennyiben a szerverelhelyezéssel probléma adódna +36.20.4568929 / +36.30.1866691 telefonszámon kérjük jelezni a szerverhotel munkatársainak jelenlétében, ha az munkaidőben történik.
(a dokumentumok ADOBE Acrobat formátumban érhetőek el! A megfelelő miniatűr képre kattintva letölthető a megrendelő lap! )

Szerverhosting
szerződés
 

szerverhosting szerzodes

A szerződés megkötését ezzel a dokumentummal lehet megtenni. Két példányban, cégszerűen kitöltve és minden lapját aláírva juttassa el címünkre. Mi a lehető leghamarabb elbíráljuk és postai úton visszaküldjük. Amennyiben gyorsított eljárást szeretne minden lapját szkennelje be és a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre küldje el.
 
Szerverhosting
Adategyeztető
Szervergéphez

criscomp szerverhosting adategyezteto

Ezt a dokumentumot kell eljuttani hozzánk minden egyes gép bevitele előtt legalább 24 órával.