Domain Regisztráció - mi is az

SatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.huMyspace bookmarkJP-Bookmark

DOMAIN REGISZTRÁCIÓ

Legyen Önnek is saját internetes neve a világban.

Ha Ön egyedi weboldal címet vagy email címet szeretne, regisztráltatnia kell saját domain nevet.

  • A saját domain név előnyeit nem akkor fogja felismerni, amikor mi erről meg akarjuk győzni. Hanem akkor, amikor tapasztalja, hogy többen érdeklődnek terméke/szolgáltatása iránt, amikor a konkurenciát már lekörözi, mert az Ön vállalkozását többen megtalálják, felkeresik.
Akár már 3600 Ft+Áfa áron biztosíthatja cégének a saját domain névvel jelzett e-mail címeket
2 éves időtartamra.

Pl: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., vagy This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • És hogy ez miért előnyös Önnek? Mert ebben az esetben nincs kiszolgáltatva egyetlen szolgáltatónak sem. Ha pl. Ön egy internet eléréshez (pl ADSL) a szolgáltatótól kapott email címet használja, akkor ha le kívánja mondani az internet elérés előfizetést, az email címet is elveszíti és ennek köszönhetően a névjegykártyáit, céges dokumentumait is cserélheti. Az Ön domainnevéből képzett email címe azonban szolgáltatók között szabadon mozgatható.


AKKREDITÁLT REGISZTRÁTORi minőségünkben minden jogi és szakmai kérdésre pontos választ adunk, forduljon hozzánk bizalommal.

eu domain identA .eu végződésű domain név 2006.04.07-től bárki számára jegyezhető . A nagy érdeklődésre való tekintettel azonban fontos lehet az előregisztráció, ezért lépjen mihamarabb.
Bővebb információért hívja ügyfélszolgálatunkat.

A .hu végű domain nevek lefoglaltságáról bármikor tájékozódhat weboldalunkon.

Minden vállakozás  életében eljön az a pillanat amikor felismeri a cég vezetője, hogy az internet használata nélkülözhetetlenné vált. Így aztán úgy dönt, hogy előfizet cégének egy Internetszolgáltatónál internet elérésre. Ezzel a döntéssel egy lavinát indít el.

A lavina elindult és nincs megállás, mert ha már van internet elérés akkor más szeretne saját weboldalt is. Elõször az ingyenes szolgáltatóknál keresi a megoldást költségcsökkentést remélve. Ez azonban nem minden esetben célravezetõ, mert az "ingyenességért" esetleg reklámleveleket kell fogadnunk vagy a honlap megjelenése elõtt, esetleg felette reklámcsíkokat kénytelenek elviselni. Nos ez meglehetõsen idegesítõ és a vállalkozásról is akaratlanul is árulkodik.

Segítünk  megoldani ezeket a problémákat: gyorsan, olcsón és megfelelő szakmai háttérrel biztosítjuk az Önnek megfeleő megjelenési formát.


Rugalmasan kezeljük   az előfizetéseket, így akár menet közben is bővíthetik ill. csökkenthetik a tárhely méretét, az e-mail címek számát, és egyéb paramétereket.
Domain regisztrációs, internetes szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük és nem idegenkedünk egyedi problémák megoldásától sem.

Segítjük az új magyar vállalkozásokat, - 6 hónapnál nem régebben alakult - 100% magyar tulajdonban lévő cégeknek rendkívüli kedvezményt biztosítunk, így elősegítve a magyar vállakozások sikerét !Ha úgy érzi Önnek is szüksége van saját internetes névre - domainre- ne késlekedjen és igénylejen tőlünk rendkívűl kedvező feltételekkel
hivatalos .HU regisztrátortól!

{jpbcon}